Reviews

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.239.58.199 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
6 berichten.
Connectuition Connectuition schreef op 14 maart 2017 om 19:31:
Francie Peters Directeur at de Bureaus. Claudia is doortastend, uitermate klant-georienteerd en zeer vakkundig. Met relatief weinig informatie vooraf, heeft Claudia een training op maat ontwikkeld die helemaal aansloot op onze behoeften. Ik heb Claudia daarom gevraagd nogmaals een training voor ons bedrijf te verzorgen!
Connectuition Connectuition schreef op 14 maart 2017 om 19:30:
Wiebo Kooi Regional Sales Manager at Schoonenberg Hoorcomfort. Ik heb Claudia leren kennen als gedreven en proffesionele coach/trainer. Claudia heeft de eigenschap om je persoonlijk sterker te maken door niet op te geven maar door te gaan. Zo nu en dan kwam het voor dat de groep een afwachtende houding aannam, op dat moment kon Claudia met haar enthousiasme de groep motiveren om er een geslaagde trainingsdag van te maken. Claudia is goed voorbereid, proffesioneel, toont enthousiasme voor haar vak en is mensgericht.
Connectuition Connectuition schreef op 14 maart 2017 om 19:30:
Marc Diks Diks.nl. Claudia heeft bij ons gewerkt van 1 januari 2011 tot 1 juni 2014. Helaas moeten wij ivm reorganisatie afscheid nemen van Claudia. Claudia heeft bij ons gewerkt als opleidingscoördinator. Zij gaf maandelijks een op een opleidingen aan circa 20 collega’s voor het verbeteren van de telefoontechnieken. Daarnaast gaf zij gemiddeld 1 keer per kwartaal een groepstraining aan het bedrijf. Deze trainingen verschilden geregeld van inhoud. Van teambuilding dagen tot telefoontrainingen. Claudia gaat alle trainingen die zij geeft goed voorbereid ter werk. Zij zorgt dat ze de achtergrond informatie goed tot zich heeft genomen. De trainingen worden met veel passie gegeven. De werknemers hebben de opleidingsmomenten altijd als zeer prettig ervaren. Ook werd zij tijdens deze trainingen vaak als vertrouwenspersoon gezien door haar collega’s. Naast deze trainingen begeleide Claudia de klachtenafdeling. Zij controleerde de complexe zaken en leidde het personeel op in het correct schrijven van de klachtenbrief. Door haar kennis in communicatie en haar kennis op schadegebied was dit een perfecte combinatie. Zij heeft ook een paar klachten begeleid die op een proces waren uitgedraaid begeleid. Allen met een positieve afloop voor ons kantoor. Het laatste jaar heeft zij zich veel ingezet op het gebied van de externe communicatie. Heeft nieuwsberichten geschreven, beheerde de Social Media activiteiten en heeft onze standaard brieven herschreven. Zij heeft geen opleiding op het gebied van communicatie gevolgd, maar is zeer leergierig en maakt het zich snel eigen. Wij hebben Claudia leren kennen als een zeer betrokken persoon, die duidelijk voor het resultaat in het werk gaat en veel voldoening hieruit haalt. Ze heeft geen 9.00 uur tot 17.00 uur instelling en is altijd bereid een paar stapjes harder te lopen. Degene die haar een kans biedt, wordt hierin zeker niet teleurgesteld!
Connectuition Connectuition schreef op 14 maart 2017 om 19:28:
Marjolijn Esmé Koele HR adviseur. Ik heb het genoegen gehad Claudia als directe collega en trainer te leren kennen. Ze is communicatief sterk, begaan en ontzettend sociaal. Daarnaast is ze flexibel inzetbaar, heeft ze een hands-on mentaliteit en is ze echt een aanwinst als sparringpartner, werknemer en collega.
Connectuition Connectuition schreef op 14 maart 2017 om 19:28:
Jan-Willem van der Pijl Teammanager Expertisedienst at Achmea Claims Organisatie. Mijn samenwerking met Claudia is steeds een bron van plezier en voldoening geweest. Ze is doelgericht, gestructureerd en laat zich niet makkelijk van haar stuk brengen en dit alles zonder de menselijke maat uit het oog te verliezen. Een zeldzame combinatie die het beste uit mensen naar boven kan halen en eigenschappen die ze optimaal in zet in haar huidige bezigheden!
Connectuition Connectuition schreef op 14 maart 2017 om 11:48:
Leuk dat je er bent! Omdat ook ik altijd wil blijven leren hoor ik graag van je:) Plaats gerust een bericht in mijn gastenboek over hoe je de samenwerking met mij en/of mijn training-coaching hebt ervaren 🙂 En andere leuke berichten zijn natuurlijk ook van harte welkom! Wil je een reactie terug, noteer dan je mailadres@ Hartelijke groeten en graag tot snel weer ziens! Claudia Camu