Connectuition – Corporate Training

Welkom en dankjewel dat je de moeite neemt om hier even te komen kijken!

Mijn naam is Claudia Camu en met mijn Trainingsbureau Connectuition – Corporate Training help ik bedrijven in uiteenlopende branches aan meer omzet door de mensen in de organisatie te voorzien van concrete tools en inzichten om hun werk leuker en gemakkelijker te maken.

Als maatwerkspecialist en gepassioneerd trainer, zorg ik voor een doelgericht programma op maat, ondergedompeld in de bedrijfsvisie van de organisatie en voorzien van werkvormen en voorbeelden uit de dagelijkse werkpraktijk van de deelnemer.
Dit alles zodat leren leuk en zinvol is en het traject een optimaal leerrendement biedt. Van opdrachtgevers krijg ik dan ook vaak terug dat, doordat de trainingen echt aansluiten bij de opleidingsbehoeften en leerdoelen, de deelnemer verleid is om de nieuw aangeleerde skills in praktijk te brengen en daadwerkelijk te leren. Dit stemt mij natuurlijk erg vrolijk!

De items, communicatie, mindset, gedrag en (persoonlijk) leiderschap staan vaak op het menu, omdat deze de basis vormen van prettig en effectief werken. Begrijpen waar gedrag vandaan komt, jezelf goed kunnen uiten richting alle lagen in de organisatie en leiderschap nemen over jezelf, zorgt namelijk voor behoorlijk wat minder ruis op de lijn, minder miscommunicatie, meer weerbaarheid en relaxter werken.

Van een losse groepstraining of individuele coachingsessie, tot een volledig jaarprogramma, vrijwel alles is mogelijk. Live, online of een combinatie daarvan, de inhoud van de training, de grootte van de groepen, de frequentie van de sessies, het maakt niet uit, mij gaat het om de leerwensen en het meest optimale leerrendement.
Samen kijken we daarom naar wat het meest leuk, leerzaam en effectief is voor de organisatie en de mensen in het bedrijf. En omdat ik bekend ben met de meest gangbare trainingsmodellen, kan ik ook een training die elders is gevolgd voortzetten in bijvoorbeeld een individueel coachingstraject.

Dussss…spelen er intern issues die je graag oplost, of zijn er leervragen die rijzen, voel je dan vrij om vrijblijvend contact met me op te nemen. Als ik je kan adviseren zonder dat er een training nodig is, dan doe ik dat graag en mocht ik de oplossing kunnen vertalen naar een leertraject, dan krijg je vrijblijvend een mooi trainingsvoorstel.
Het mooie is, hoe meer trainingen ik in je bedrijf mag verzorgen, hoe meer ik ook kan fungeren als liaison tussen medewerker en bedrijf en hoe meer de inhoud van verschillende trainingen met elkaar verbonden kan worden.

Als veelzijdige, betrokken en authentieke maatwerktrainer help ik jou en/of je bedrijf heel graag en wil je meer informatie of liever eerst even live of online kennismaken, dan hoor ik heel graag van je!

Graag tot ziens!

Claudia Camu

claudia@connectuition.nl
06-29004536

 

Wil je mijn nieuwsbrief ontvangen?
Klik dan hieronder!

https://connectuition-corporate-training.email-provider.nl/memberforms/subscribe/standalone/form/?a=mqpq0xbtzb&l=iijfmrjsnw

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *