Claudia Camu

In 1993 ben ik mijn werkzame leven gestart bij een grote verzekeraar als schadecorrespondent. Vakinhoudelijk maakte ik snel grote stappen richting juridische afdelingen en leidinggevende functies, maar ik werd pas écht gelukkig, toen ik mij realiseerde dat opleiden, trainen en coachen mijn ware passie waren.

Ik volgde mijn hart en kon al snel bij een groot intermediair aan de slag als opleidingscoördinator / trainer. Na deze mooie ervaring kon ik een paar jaar later als interne trainer in dienst treden bij een groot bedrijf in hooroplossingen en ook daar heb ik met veel plezier gewerkt. Tot het ondernemerschap lonkte. Ik wilde mijzelf namelijk graag nog breder en gerichter kunnen ontwikkelen, om met nog meer creativiteit en vrijheid effectieve maatwerkoplossingen te kunnen maken om zodoende nog meer bedrijven te kunnen helpen. En met succes; dat ik elke dag weer mag bijdragen aan de weerbaarheid en het werkplezier van de deelnemers én de verbeterde bedrijfsresultaten van hun werkgevers, geeft mij ontzettend veel voldoening en dankbaarheid.

Het mooie is, dat ik met mijn praktijkervaring als schadebehandelaar, teamleider, manager, communicatie-adviseur, opleidingscoördinator en interne trainer, met beide voeten in de spreekwoordelijke klei heb gestaan. Dit gecombineerd met mijn opleiding en ervaring als trainer/coach maakt, dat ik de theorie en modellen moeiteloos kan koppelen aan de praktijk van de deelnemers, zodat zij gericht kunnen werken aan hun leerdoelen.

Inmiddels train en coach ik alweer bijna 10 jaar, waarvan nu het 5e jaar als zelfstandig ondernemer. Van opdrachtgevers en deelnemers krijg ik terug dat de training/coaching daadwerkelijk heeft bijgedragen aan meer werkplezier, weerbaarheid en optimale resultaten. En dat stemt mij gelukkig, want dat is waar ik het voor doe!!!!

 

Door mijn brede achtergrond en regelmatige gesprekken met MT’s en HR adviseurs, kan ik snel schakelen inzake bedrijfsproblematieken en nagaan of een (maatwerk) ontwikkeltraject een oplossing kan bieden of dat er (eerst) andere zaken aangepakt dienen te worden.